Épp rád jött? Ne tojj be, itt a segítség!

Sok izgalmas, meghökkentő klotyós téma után most egy praktikussal jelentkezünk: megérkezett a régóta várt klotyókereső alkalmazás.

Ugye megvan a jelenet, amikor a pultnál jobb lábadról a balra ugrálva, helyben toporogva kéred ki a fél deci szódát, kávét, akármit, csak hogy végre megkaphasd a klotyókulcsot, ahol összeszorított fogakkal némán, de belül hangosan üvöltve pisilheted tele a piszoárt? Esetleg kapaszkodhatsz a deszkába, hogy szabadjára engedd a tegnapi csilis bab után ideiglenesen benned rekedt masszát?

A kínos, és sokszor végtelennek tűnő közjátéknak inthetsz búcsút azzal a klotyókereső alkalmazással, amit Gergely Dániel, a Petrik Lajos Technikum tanulója készített és frappánsan Budipestnek nevezett el és ez áll az ajánlójában:

“A városban vagy, és sürgősen WC-re van szükséged? A Budipest segít!

A Budipest egy közösségi WC-kereső app, ami próbálja enyhíteni a főváros és az ország számos pontján problémát jelentő közwc-hiányt azzal, hogy láthatóbbá teszi a már meglévő helyiségeket, valamint a szórakozóhelyek és bárok bárki számára nyitva tartó mosdóit is térképre gyűjti.”

Szóval ha bajban vagy, csak rá kell nézned a telefonod térképére és máris látod merre indulj a megkönnyebbülés felé. Közben persze gondolj szeretettel Gergely Dánielre, aki ezt lehetővé tette neked. Na és persze bővítsd az adatbázist te is, gyűljenek csak a szabadon látogatható klotyók!

Az Androidos verzió innen, az iPhone-os innen tölthető le. Természetesen ingyen, nem kell hozzá szódát venned.